Zoran Đurđević

Zoran Đurđević

CEO Kala Consulting | Regional Manager OMNIZON NETWORK

Završio je Strojarski fakultet u Beogradu i stekao diplomu Master of Science na odsjeku za Automatsko upravljanje. Ima više od trideset godina iskustva na rukovodećom pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama (ILR, SDC CIP, SYSCON, Vlada Republike Srbije, DataLab, b4b). Ostvario je preko deset uspješnih projekata (Alfa Plam, Frigo Plus, Bexing, Vatrosprem, Lim, Bambi, Marbo, Naftna Industrija Srbije, Alkaloid Skoplje, Actavis Leskovac, Uniqa, Philip Moris Niš, Azotara Subotica, Frikom Beograd, Elmed, Ice Cream Factory…) na kojima je radio kao konzultant za upravljanje proizvodnjom i logistikom i project manager.

Objavio je veliki broj radova iz ovih domena djelovanja na znanstveno-stručnim skupovima. Bio je urednik rubrike Menadžment u listu „Računari“. Bio je osnivač i potpredsjednik Udruženja informatičara Srbije. Kao uspješan gospodarstvenik bio je član Skupštine Privredne Komore Srbije.

Danas je direktor KALA consulting d.o.o. i radi kao konzultant i trener iz sektora SCM-a, Sales Forecasting, Production Planning, LEAN manufacturing, Leadership, Controlling, Project Management. Certificirani je trener instituta Austrijske privredne komore.

Konzultant je i savjetnik EBRD (Europian Bank for Reconstruction & Development).

Agenda