Antonio Zrilić

Antonio Zrilić

Director LOGIKO CONSULTING

Antonio Zrilić je osnivač boutique konzalting tvrtke Logiko d.o.o. koja je specijalizirana za savjetovanje u Supply Chain Managementu. Renomirani je konzultant koji je savjetovao mnoge kompanije, menadžere i poduzetnike te za njihove potrebe osmislio i proveo mnogobrojne projekte vezanih uz optimizaciju troškova u nabavi, logistici i proizvodnji.

Prema riječima klijenata: "...bio je motor za pokretanje promjena"; "vratio nam je vjeru u to da možemo ostvariti velike i značajne promjene"; "napravio kvantni skok u produktivnosti i efikasnosti"; "dramatično nam je unaprijedio cash-flow...".

Ekspert je za optimizaciju operativnih procesa (logistike, nabave i proizvodnje) te posjeduje višegodišnje iskustvo na području razvoja menadžmenta. Autor je knjiga Optimizacija zaliha u 6 koraka i Logistika brzinom svjetlosti te je suradnik više stručnih časopisa i publikacija (InStore magazin, Lider, Business.hr, Eukonomist, Poduzetnik, Poslovni savjetnik, Progressive, Infotrend...).

Nosilac je certifikata: „Certified Managment Consultant” (CMC); „Green Belt Six Sigma“; „SAP Solution Consultant Supply Chain Management” te mnogih drugih trenerskih i konzultantskih certifikata. Član je Udruge poslovnih savjetnika te Hrvatskih izvoznika i Hrvatske udruge za nabavnu djelatnost.

Agenda